Bestel bij BCC de Xtorm back-up batterij BASALT SOLAR CHARGER. Slechts € 48.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Xtorm AM118 Basalt Solar Charger
Universele solar oplader voorzien van een krachtig hoog rendement zonnepaneel en stevige metalen behuizing.
Krachtige 3000mAh interne batterij
De Basalt Solar Charger beschikt over een krachtige 3000mAh interne batterij, voldoende energie om een smartphone tot 1.5 keer opnieuw op te laden.
U kunt ieder gewenst moment uw mobiele telefoon, tablet, navigatie, E-book reader of MP3 speler onderweg opladen.
U kunt met de Basalt Solar Charger ook uw tablet voorzien van extra energie, door middel van de 2.1A output.
Twee USB uitgangen
Vanwege de twee USB uitgangen biedt de Basalt Solar Charger de mogelijkheid om twee mobiele apparaten tegelijk op te laden, zoals bijvoorbeeld een smartphone én tablet.
De Basalt Solar Charger wordt compleet geleverd met geïntegreerde USB output, LED indicator voor de batterij status én een gratis beschermhoes.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Xtorm in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.