Bestel bij BCC de Xbox One Blue draadloze controller (Blauw). Slechts € 63.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Ervaar het verbeterde comfort van de Xbox Blue draadloze controller. Profiteer van twee keer zoveel draadloos bereik en meer controle dankzij structuur voor meer grip.
Speel nooit alleen
Voeg deze speciale Xbox draadloze controller aan je arsenaal toe en geniet van vloeiende multiplayer-actie. Speel games waarbij je met 2 of 4 spelers samen op de bank of op een gesplitst scherm kunt spelen, zoals Gears of War 4, Call of Duty, Plants vs. Zombies, Lego Game Collection, Disney Infinity 3, Minecraft en Star Wars Battlefront, zonder de controller ooit door te hoeven geven.
Gestroomlijnd voor comfort
Deze nieuwe, gestroomlijnde draadloze controller, ontworpen voor urenlang intensief speelplezier, is voorzien van structuur voor meer grip, gevoelige duimsticks, een 3,5 mm-aansluiting voor stereoheadsets en een verbeterd D-pad.
Impulse Triggers
Voel de actie met Impulse Triggers, die vibratiefeedback aan je vingertoppen geven. Zo voel je elk stootje en elke crash in high-definition.
Ongekend veel functies
De controller is uitgerust met Bluetooth-technologie zodat je je favoriete games op pc's en tablets met Windows 10 kunt spelen. Bovendien is het draadloze bereik van deze controller verdubbeld ten opzichte van eerdere controllers.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Microsoft in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.