Bestel bij BCC de Wiko smartphone SUNNY3 (Antraciet). Slechts € 59.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Wiko SUNNY3
Praktische smartphone
Geniet van de helderheid van het grote 5-inch scherm, wat comfortabel in één hand ligt. Het bijzondere van deze smartphone is de eenvoudige, praktische bediening. Dankzij het compacte ontwerp past hij goed in de hand en is hij moeiteloos en ergonomisch te bedienen.
Prestaties
Zoek snel iets op het internet, waar je ook bent. Naadloze navigatie vereenvoudigt de dagelijkse multitasking, zoals oproepen, berichten en internet. De geïntegreerde Quad-Core processor zorgt voor een snelle, stabiele ervaring. Het ruime geheugen van 8 GB kan worden uitgebreid met een MicroSD-kaart tot 64 GB. De batterij van 2000 mAh staat garant voor een dag lang gebruik!
Camera’s
Nog meer foto's! Leg de mooiste momenten vast met stralende foto's met de hoofdcamera van 5 MP en de LED flits. Of neem zeer spontane selfies met de 2MP camera aan de schermzijde.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Wiko in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.