Bestel bij BCC de Whirlpool vriezer AFB601AP/1. Slechts € 230.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Zuinige vriezer met omkeerbare deur
Whirlpool is een fabrikant waar men graag innoveert. Bij deze zuinige vriezer hebben de ontwerpers van Whirlpool ook weer van zich laten horen. Deze vriezer is namelijk erg zuinig en bevat een aantal andere handige opties die deze vrieskast onderscheiden van de rest.
Zuinig omspringen met energie
Bij Whirlpool is het zuinig omspringen met energie altijd een van de voorwaarden die er aan een nieuw ontwerp worden gesteld. Dit is ook terug te vinden in de Whirlpool AFB601AP. Deze vriezer is dusdanig ontworpen dat er zo weinig mogelijk energie wordt verbruikt. Vandaar ook dat het energielabel A+ aan deze machine is verleend.
Een omkeerbare vrieskast
Er zijn van die momenten dat het eigenlijk handiger uit zou komen als de deur van een vriezer net aan de andere kant zou zitten. Bij Whirlpool hebben ze hier een oplossing voor gevonden in de vorm van een omkeerbare deur. Staat de vriezer op een plek waar je hem liever niet hebt staan, maar is er op een betere positie geen ruimte? De deur is dan heel eenvoudig omgekeerd. Zo wordt de deur van rechtsdraaiend dan linksdraaiend.
Een vriezer met een ruime capaciteit
Als je een nieuwe vrieskast koopt, dan is het handig als je hier veel etenswaren in kwijt kunt. Deze vriezer heeft een flinke capaciteit, je kunt er netto tot wel 88 liter aan goederen in stoppen.
De temperatuur stabiel houden
Het is bij een vriezer van groot belang dat je er op kunt vertrouwen dat de temperatuur stabiel blijft. Bij Whirlpool heeft men de technologie van hun vrieskast dusdanig geperfectioneerd dat je er altijd op kunt rekenen dat je eten en andere goederen tegen dezelfde temperatuur bevroren blijft. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je de vrieskast openmaakt!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Whirlpool in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.