Bestel bij BCC de Whirlpool koelvriescombinatie BSNF8102OX. Slechts € 499.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Whirlpool BSNF8102OX: koelen en vriezen op z'n best
Je bent eraan gewend om al je levensmiddelen goed gekoeld of ingevroren te kunnen bewaren. Zo heb je dagelijks altijd al je producten vers onder handbereik en kun je optimaal genieten van het grote gemak dat een moderne koelvriescombinatie als de vrijstaande Whirlpool BSNF8102OX je in je gezin te bieden heeft. Dat is pas koelen en vriezen op z'n best!
Maximaal profiteren van een praktisch en functioneel apparaat
De door een gespecialiseerde fabrikant ontwikkelde innovatieve techniek en het praktische ontwerp van de krachtige maar energiezuinige Whirlpool BSNF8102OX koelvriescombinatie maken dit apparaat van een vooraanstaande leverancier zeer geschikt voor een eigentijds huishouden waarin gemak en comfort belangrijke elementen zijn. De uitgekiende 6th Sense Fresh Control Technologie maakt het gemakkelijk mogelijk om je voedsel tot maar liefst 4 keer langer goed te kunnen houden. De 222 liter koelruimte en de vriesinhoud van 97 liter zorgen voor meer dan voldoende ruimte om een flinke voorraad aan te leggen. Het Whirlpool No Frost systeem in het vriesgedeelte en het gedeeltelijk automatische ontdooisysteem in de koelkast, dragen bij aan het grote gebruikersgemak van dit topmodel van Whirlpool. De flexibele ruime indeling van het 4 sterren vriesgedeelte maken het mogelijk om al je producten keurig geordend en overzichtelijk te bewaren. De zuinige LED verlichting aan de binnenzijde maakt het vinden van de juiste producten nog eenvoudiger. Met de Whirlpool BSNF8102OX kies je voor een modern apparaat met aantrekkelijke specificaties zoals:
Een stijlvol modern design
Innovatieve betrouwbare en veilige techniek
6th Sense Fresh Control Technologie
Extra veel ruimte in het koel- en vriesgedeelte
Het functionele Whirlpool No Frost systeem
Een 4 sterren vriesgedeelte
energiezuinige LED verlichting aan de binnenzijde
een totale netto capaciteit van 319 liter
een aangenaam laag geluidsniveau van 42 dB
een vriescapaciteit van 4 kg/24u
16 uur bewaartijd bij stroomuitval
3 ruime vrieslades
energie-efficiëntieklasse A++
Wanneer je op zoek bent naar een uitstekende vrijstaande koelvriescombinatie die voor een betaalbare prijs perfecte prestaties levert, dan is de Whirlpool BSNF8102OX een terechte keuze waaraan je langdurig veel plezier kunt beleven.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Whirlpool in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.