Bestel bij BCC de Whirlpool combimagnetron MWPN 3391 SX. Slechts € 399.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Whirlpool MWPN 3391 SX magnetron
De Whirlpool MWPN 3391 SX vrijstaande magnetron beschikt over een uitmuntende binnenruimte, en combinatietechnologie welke de kookflexibiliteit van een traditionele oven aanbiedt. Ook heeft deze oven een stoomfunctie, welke met een druk op de knop voor een gezonde, lichte, smakelijke maaltijd kan zorgen.
Crisp
Dankzij de Crisp-functie en de speciale Crisp plaat kunt u de knapperigste pizza, cake of quiche bereiden.
JetDefrost
Gebruik het unieke JetDefrost 3D systeem om bevroren voedsel snel en gelijkmatig te ontdooien in uw magnetron.
Forced air
Met de ForcedAir technologie wordt hete lucht in de magnetron gelijkmatig rondom het voedsel verdeeld waardoor de gerechten heerlijk mals en sappig worden bereid.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Whirlpool in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.