Bestel bij BCC de Western Digital 2,5" ext. HDD My Passport 2TB (Zwart). Slechts € 79.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De My Passport draagbare harde schijf is de ideale keuze voor het opslaan van enorme aantallen foto's, video's en muzieknummers waar je waarde aan hecht. De slanke stijl ligt comfortabel in de hand, waardoor je jouw gekoesterde inhoud overal mee naartoe kunt nemen.
Automatische back-up
Maak automatisch back-ups van foto's, video's, muzieknummers en documenten van je systeem op de My Passport harde schijf via de meegeleverde WD Backup-software. Neem het op in je schema. Kies simpelweg het tijdstip waarop en hoe vaak er een back-up gemaakt dient te worden.
Wachtwoordbeveiliging
De ingebouwde 256-bits AES hardwarematige versleuteling met WD Security-software helpt je de inhoud vertrouwelijk en veilig te houden. Voeg op eenvoudige wijze een 'retourneren indien gevonden'-bericht toe als wachtwoordmelding, voor het geval je jouw My Passport harde schijf ooit kwijtraakt. Een fijn, veilig en vernieuwend idee!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Western Digital in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.