Bestel bij BCC de Wacom INTUOS PRO PAPER MEDIUM. Slechts € 389.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Wacom Intuos Pro
De professionele standaard in creatieve pentablets
Wacom Intuos Pro verleent je creativiteit nieuwe controle. De gevoelige Wacom Pro Pen 2 en het slanke tabletdesign stellen je in staat tot in ongekend detail te tekenen. Wanneer je werkt met de Wacom Intuos Pro Paper Edition, teken je met de Wacom Finetip Pen met inkt op je gewenste papiersoort en zet je de schetsen om naar digitale bestanden die klaar zijn om te bewerken in je favoriete software.
Slank design
De Wacom Intuos Pro wordt geleverd in zowel middelgroot als groot formaat. Elk model heeft een kleinere, compactere vorm dan eerdere modellen. Door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals geanodiseerd aluminium en glasvezelcomposiethars zijn we in staat een pentablet te leveren die geruststellend sterk aanvoelt, maar toch niet meer dan 8 mm dik is.
Volg je eigen werkproces
Kunstenaars en ontwerpers hebben hun eigen unieke werkproces. Sommige kunstenaars werken alleen digitaal, terwijl anderen er de voorkeur aan geven hun creatieve werkproces op papier te starten. Met de nieuwe Intuos Pro-lijn is beide mogelijk. Als je werkproces volledig digitaal is, kies je de standaardversie van de Intuos Pro. Als je liever eerst op papier schetst en vervolgens je kunst wilt voltooien op de computer, is de revolutionaire nieuwe Intuos Pro Paper Edition de geschikte keuze voor jou.
Wacom Pro Pen 2: een verlengstuk van jezelf
Tekenen met onze nieuwe Wacom Pro Pen 2 voelt zo natuurlijk aan dat het moeilijk te zeggen is waar je hand ophoudt en de pen begint. Door de nauwkeurige drukgevoeligheid, vrijwel geen vertraging en natuurlijke hellingsondersteuning wordt het snel je favoriete creatieve tool.
Belangrijkste functies:
Gebruik Inkspace voor het synchroniseren en exporteren van je papieren schetsen in creatieve bestandsindelingen, waaronder gelaagde raster- en vectorindelingen.
Wacom Pro Pen 2: een buitengewoon gevoelig hulpmiddel zonder batterijen of opladen.
De Touch Ring, taartmenu’s, zijschakelaars op de pen en aanpasbare ExpressKeys™ bieden snelle en eenvoudige sneltoetsen, terwijl de multi-touchbewegingen zoomen, pannen en navigeren mogelijk maken met een sleepbeweging van je vingers.
Aan te sluiten op je Mac of Windows-pc via USB.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Wacom in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.