Bestel bij BCC de Twinkly Smart kerstboomverlichting 175LEDs (17.5 meter). Slechts € 69.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Twinkly Smart kerstboomverlichting 175LEDs
Wil je dit jaar een kerstboom waarmee je zelf kunt bepalen hoe deze gaat 'twinkelen'? Dan is de Twinkly kerstboomverlichting echt iets voor jou! Deze prachtige verlichting zorgt ervoor dat jouw kerstboom een echte blikvanger zal zijn in jouw woning!
Bepaal de lichtshow helemaal zelf
De kerstverlichting is te bedienen met behulp van de speciale Twinkly app. Deze app is volledig gratis en geeft je de mogelijkheid om een heuse lichtshow weg te geven. Het enige wat je hoeft te doen is de app te downloaden en te koppelen aan de chip van de kerstverlichting. De app is beschikbaar voor de besturingssystemen iOS en Android. Nadat de app is geïnstalleerd en gekoppeld is aan de kerstverlichting kan het echte werk beginnen! Diverse beschikbare effecten in de app zorgen ervoor dat je een prachtige kerstshow kunt samenstellen. Wanneer de effecten niet helemaal voldoen aan jouw eisen, is het zelfs mogelijk om zelf aan de slag te gaan en er een twinkelend spektakel van te maken.
Intense kleuren die passen bij jouw stijl en emoties
Het mooie aan deze kerstverlichting is dat je de mogelijkheid hebt om de boom in alle kleuren van de regenboog te verlichten. Je kunt deze kleuren tegelijk laten branden, of er juist voor kiezen om de kerstboom alleen op te tuigen met verlichting in jouw lievelingskleur. Wanneer je graag van een rustige kerstboom wilt genieten, kun je de verlichting ook 'gewoon' laten branden zonder een actieve kerstshow weg te geven. Omdat het natuurlijk maar één keer per jaar kerst is, is dit natuurlijk het ultieme moment om jouw woonkamer te verrijken met de perfecte kerstboom. Gelukkig creëer je met behulp van de speciale Twinkly Smart kerstboomverlichting 175LEDs jouw droomboom die ervoor zal zorgen dat je deze kerst niet snel zult vergeten.
Voordelen van de Twinkly Smart kerstboomverlichting
Keuze uit veel verschillende effecten
Creëer je eigen effect
Verenigbaar met IOS en Android
2,5 meter lang snoer plus 17,5 meter snoer met lichtjes

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Twinkly in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.