Bestel bij BCC de Tile MATE + SLIM COMBO – 4 PACK [URB]. Slechts € 69.94 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Tile Mate en Slim Combo
Het perfecte paar om alles te vinden. Een voor je sleutels of tas, een andere voor je portemonnee of laptop. Klaar en klaar.
Aan de slag
Download de gratis Tile app en volg de eenvoudige in-app stappen om je Mate te activeren.
Vind je spullen
Gebruik de Tile app om je apparaat te bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart te zien als je ver weg bent.
Vind je smartphone
Dubbelklik op de Tegelknop op uw toestel om uw telefoon te laten rinkelen, zelfs wanneer deze op stil staat.
Activate community find
Met miljoenen gebruikers over de hele wereld kan de Tile community u helpen uw spullen snel te vinden, waar ze ook zijn.
Delen
Deel het met een huisgenoot of vriend(in) om je vindingkracht te vergroten.
Tile Mate
Vervangbare batterij
Mate maakt gebruik van een vervangbare CR1632 batterij die een jaar lang zonder onderhoud werkt en dan gemakkelijk zelf te vervangen is. 
Krachtiger
De op betrouwbaarheid geteste Mate is er voor u wanneer u het het meest nodig heeft. Nu met een groter bereik en volume, zodat uw spullen nog makkelijker te vinden zijn. 
Smart home integration
Mate werkt met Amazon Alexa en Google Assistant om het vinden gemakkelijker dan ooit te maken.
Tile Slim
Vervangbare batterij
Slim's batterij is niet vervangbaar, dus na een jaar komt u in aanmerking om deze met korting te vervangen of om te ruilen.
Betrouwbaarheid
De juiste keuze voor een aantal van uw meest waardevolle spullen, zoals portemonnees, laptops en paspoorten.
Veelzijdigheid
De slanke Slim werkt prachtig voor smalle ruimtes en alles wat een lage pro elle vereist.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Tile in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.