Bestel bij BCC de Thomson koelkast THLR 360 WH. Slechts € 479.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Altijd genoeg ruimte voor al je boodschappen
In deze vrijstaande witte koelkast van Thomson kun je al je etenswaren en dranken moeiteloos kwijt, want met een netto inhoud van maar liefst 360 liters kom je nooit ruimte tekort. In de rechtsopenslaande deur vind je vier transparante compartimenten waarin al je flessen frisdrank, vruchtensap, wijn of melk kwijt kunt. Bovenin de deur vind je nog een afgesloten ruimte voor het bewaren van bijvoorbeeld boter of margarine. Het koelgedeelte heeft vier in hoogte verstelbare hardglazen plateaus. Aan de onderzijde van de koelkast vind je twee grote groente- en fruitlades, waarvan de bovenste wordt afgesloten door een vijfde hardglazen plateau.
Energiezuinige koelkast met constante temperatuur
De Thomson THLR 360 WH gaat uitermate efficiënt met stroom om en zorgt zelf voor een gelijkmatige temperatuur door de hele koelkast:
Gaat zeer zuinig met energie om: deze koelkast van Thomson heeft het energielabel A+, wat betekent dat hij zeer efficiënt met stroom omgaat. In vergelijking met koelkasten met energielabel A verbruikt de THLR 360 WH tot 21% minder energie.
Ingebouwd alarm voorkomt onnodig stroomverbruik: wanneer de deur niet goed afgesloten is, zal na enige tijd een duidelijk hoorbaar alarm afgaan. Zo voorkom je onnodig stroomverbruik en blijven je producten optimaal gekoeld en daardoor verser.
Elektronisch gecontroleerde constante temperatuur: dankzij een geventileerde luchtstroom die elektronisch wordt gecontroleerd, is de temperatuur op ieder punt in deze koelkast gelijk. Daardoor hoef je bepaalde etenswaren of dranken nooit op een specifieke plek te zetten, maar kun je ze overal zetten waar jij wilt.
Met duurzame en energiezuinige verlichting: de ledverlichting in deze koelkast geeft niet alleen zeer helder licht, maar gaat ook uitermate lang mee en verbruikt bovendien aanzienlijk minder stroom dan conventionele koelkastverlichting.
De zeer efficiënte Thomson THLR 360 WH is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een koelkast met meer opbergruimte, maar die toch minder energie verbruikt.”

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Thomson in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.