Bestel bij BCC de Temium reiniging KOFFIETABLETV4X10. Slechts € 9.90 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Temium TEM012 ontvettabletten zijn een eenvoudige en snelle oplossing om koffieresten te verwijderen, zonder uw machine te vervuilen
Bevorderend en zeer krachtig  Deze tabletten geven actieve zuurstof af in microbellen die in contact komen met water en lossen koffieaanslag effectief op door mechanische actie. Ze behouden de aroma's en smaken van de koffie, evenals de efficiëntie en levensduur van uw machine.
Gebruik om de 2 weken of om de 250 kopjes.
Effectief op alle soorten koffiemachines en espressosystemen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Temium in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.