Bestel bij BCC de Tefal stoomstrijkijzer Ultimate Anti-Calc FV9788. Slechts € 74.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Duurzame en krachtige prestaties voor perfecte strijkresultaten
Het ultieme anti-kalk stoomstrijkijzer helpt je in een handomdraai grote hoeveelheden strijkgoed weg te werken met perfecte resultaten. Het combineert krachtige stoomprestaties voor het moeiteloos gladstrijken van kreuken. Tefal's exclusieve kalkverzamelaar zorgt voor eenvoudige ontkalking en blijvend krachtige stoomafgifte. Ultimate Anti-Calc stoomstrijkijzer dat pure strijkkracht binnen handbereik brengt, en zelfs de meest veeleisende strijksessies te lijf worden gegaan met uitstekende resultaten. De exclusieve kalkverzamelaar zorgt voor duurzame prestaties. Een continue stoomhoeveelheid van 55 g/min. levert snelle en efficiënte resultaten, met een stoomstoot van 230 g/min. om zelfs de meest hardnekkig kreuken glad te strijken. Het vermogen van 3000W zorgt voor een snelle opwarmtijd. De strijkzool met Durilium Airglide technologie combineert het beste glijvermogen voor moeiteloos strijken met maximale stoomverdeling. De Tefal Ultimate Anti-Calc heeft een waterreservoir van 350 ml en hoeft dus niet vaak bijgevuld te worden. Dit is het ultieme wapen om op een comfortabele manier grote hoeveelheden strijkgoed in een mum van tijd weg te werken.
Tefal Ultimate Anti-Calc stoomstrijkijzer in een notendop
Exclusieve kalkverzamelaar vangt kalkdeeltjes op voor duurzame stoomprestaties
3000W voor snelle opwarmtijd en krachtige stoom
55 g/min. stoomhoeveelheid voor efficiënt strijken, met een stoomstoot van 230 g/min. voor de meest hardnekkige kreuken
Durilium Airglide Autoclean strijkzool met het beste glijvermogen, blijft langdurig schoon en garandeert een maximale stoomverdeling
Slimme automatische uitschakeling voor extra veiligheid
Automatische stoomfunctie stemt de hoeveelheid stoom af aan de geselecteerde stofsoort voor een moeiteloze en uiterst precieze strijksessie
Waterreservoir van 350 ml voor comfortabel strijken: minder vaak bijvullen en meer kleding strijken met één reservoir

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Tefal in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.