Bestel bij BCC de Tefal blender BL962B. Slechts € 245.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Warme én koude gerechten met de Tefal Ultrablend Cook
Haal het beste uit jezelf met Ultrablend Cook, de ultrasnelle blender die ingrediënten ook kan verwarmen! Geniet van diverse warme en koude gerechten dankzij de nauwkeurige temperatuurregeling voor de allerbeste smaak en Tripl'Ax Pro-technologie voor supersmeuïge resultaten. Het fijnmalen met hoge snelheid geeft de aroma's vrij die in elk ingrediënt zitten.
8 automatische programma’s voor warme en koude bereidingen
Deze blender heeft acht automatische programma’s: soep, coulis, warme saus, compôte, meergranen amandel- of sojamelk, ice crush, groene smoothie en milkshake. Hiermee kun je heel eenvoudig allerlei recepten maken. Daarnaast beschikt de blender over een Auto Clean programma. Om het compleet te maken, kun je met de hittebestendige glazen kan veilig omschakelen tussen warme en koude gerechten. Het gebruiksvriendelijk digitaal display biedt de nodige comfort.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Tefal in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.