Bestel bij BCC de Targus tablet 9-10 inch beschermhoes THZ64508GL (Roze). Slechts € 33.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Targus SafeFit Universal Rotating Tablet Case voor 9-10″ apparaten
Een multi-fit tabletbehuizing met een rekbaar, schokabsorberend siliconensysteem grijpt jouw apparaat op alle vier de hoeken en beveiligt het veilig binnenin. 360 ° roterend ontwerp biedt handsfree portret- en landschapsweergave. De duurzame waterbestendige hoes is beveiligd met een geruststellende magnetische sluiting en heeft een zachte binnenkant om het scherm van het apparaat te beschermen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Targus in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.