Bestel bij BCC de Smeg koelvriescombinatie FAB32RXN1. Slechts € 1338.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Smeg FAB32RXN1 vrijsstande koelkast
Luxe koelen en vriezen, maar dan met een jaren '50 uitstraling. Met de Smeg FAB32RXN1 kan het. Geniet van snelvriezen, no-frost en een mooi interieur. Valt onder energieklasse A++ en is zeer degelijk.
Om te beginnen
De Smeg FAB32RXN1 is een vrijstaande koelvriescombinatie met het vriesvak onder. Het prachtige metallic jaren '50 design is een echte toevoeging voor je interieur. Met zijn speelse, ronde vormen mag deze koelvriescombinatie graag gezien worden. Bovendien is hij lekker ruim. Het koelgedeelte heeft een netto inhoud van 229 liter, de vriezer heeft een netto inhoud van 75 liter. De deur is rechtsdraaiend en voelt stevig aan – echt Smeg. Het geluidsniveau van deze koelvriescombinatie is 41 dB. Dit geluid zal je met name ervaren wanneer de koelkast aanslaat en niet continue.
Koelgedeelte en gebruik
De Smeg FAB32RXN1 heeft een mooi interieur waarbij aan elk gemak is gedacht. In het koelgedeelte vind je 4 legplateaus en één flessenrek. Het flessenrek hangt in de koelkast, zodat deze geen legplateau in beslag hoeft te nemen. Dat scheelt weer ruimte! De plateaus voelen stevig aan en zijn makkelijk schoon te houden. Onder de legplateaus vind je een ruime, transparante groentelade. De deur heeft vier vakken, waarvan één vak voor grotere flessen en één eierenrekje. Een groot voordeel aan deze Smeg koelvriescombinatie is het No-Frost systeem. Door deze techniek ontstaat er geen ijsvorming in de vriezer. Ontdooien is verleden tijd. De temperatuur in het koel – en vriesgedeelte wordt apart geregeld door twee motoren. Er vindt op deze manier geen uitwisseling van lucht plaats tussen de koeling en de vriezer. Nare luchtjes krijgen dus geen kans.
Handig vriesgedeelte
In de no-frost vriezer berg je je etenswaren op in de 3 transparante lades. De vriezer heeft een vriescapaciteit van 10 kg per 24 uur. Stroomuitval? Geen paniek. Je etenswaren blijven tot 18 uur goed!
Koelen en vriezen mag mooi zijn.
De Smeg FAB32RXN1 is een mooie toevoeging van je interieur, maar levert niets in op kwaliteit. Met no-frost en koeling vanuit twee motoren is dit een zeer degelijke koelvriescombinatie. Dit voel je aan tijdens het gebruik en zie je met de energieklasse A++ ook terug op je energierekening.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Smeg in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.