Bestel bij BCC de Skullcandy in-ear hoofdtelefoon Inkd 2.0 Wireless (zwart). Slechts € 39.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De flexibele in-ear hoofdtelefoon die de oren in de watten legt
Deze Skullcandy Inkd 2.0 hoofdtelefoon is draadloos en komt in een stoer-zwarte uitvoering. Deze in-ear hoofdtelefoon is geschikt voor iedereen. Of je ze wil gebruiken tijdens je reis in de trein of meer voor sportieve doeleinden.
Hebben, waarom?
Je zou voor deze in-ear Skullcandy hoofdtelefoon willen gaan omdat ze (1) licht van gewicht zijn, (2) draadloos en met (3) een onopvallende kabel meekomt. Ze zijn ook zeer geschikt voor sporters. Dankzij de rubberen dopjes zullen ze namelijk niet uit je oren vallen.
Hoe werkt die?
Een Skullcandy Inkd 2.0 verbind je met Bluetooth aan elk apparaat dat ervoor geschikt is, te denken aan je smartphone. Als die 100% is opgeladen kun je ruim 8 uur lang, waar je dan ook maar wil, genieten van muziek. Tevens is de in-ear hoofdtelefoon voorzien van een ingebouwde microfoon en is het voor het regelen van de volume en het aannemen van telefoongesprekken niet meer nodig de telefoon uit de zak te halen, want dat kun je doen met de knoppen op het apparaat.
Flexibel
De hoofdtelefoon bestaat voornamelijk uit een flexibele kabel die comfortabel rust rond je hals of makkelijk opgevouwen opgeborgen is in het hoesje.
Ongestoord genieten
Dankzij de Supreme sound, dat staat voor het uitfilteren van wat geluiden van buitenaf, geniet je optimaal van allerlei genres muziek met de in-ear hoofdtelefoon van Skullcandyhof

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Skullcandy in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.