Bestel bij BCC de Skullcandy draadloze hoofdtelefoon VENUE ANC BLACK. Slechts € 146.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Of je nu pendelt in de metro, de TV van een huisgenoot afstemt of ontsnapt aan de afleiding van een open kantoor, Venue helpt je om je eigen stille ruimte te creëren. De actieve ruisonderdrukkende functie filtert ongewenste ruis weg, zodat je alleen nog maar jouw muziek hoort.
Nooit je koptelefoon meer kwijtraken
Ga je gang, verdwaal in je muziek. Verdwaal in de show. Maar maak je nooit meer zorgen over het verlies van je hoofdtelefoon. Venue beschikt over ingebouwde Tile-technologie, zodat je jouw hoofdtelefoon overal kunt volgen.
Eigenschappen die je verbonden houden.
Hoewel Venue is ontworpen om je te helpen ontsnappen aan ongewenste ruis, bevat hij ook speciale functies om je te helpen verbonden te blijven met de wereld om je heen. Wil je een gesprek met iemand voeren? Met een druk op de knop kunt je de vraag beantwoorden of een koffie bestellen zonder je koptelefoon uit te zetten.
Snel opladen
Je hebt betere dingen te doen dan te wachten tot je koptelefoon is opgeladen. Daarom is Venue uitgerust met Rapid Charge. Slechts 10 minuten opladen geeft je 5 uur gebruik.
Assistent activeren
Met een snelle druk op de knop kun je de Venue gebruiken om de stemassistent van je apparaat te activeren om een routebeschrijving of bericht te versturen.
Het comfort om te blijven luisteren.
Venue heeft een sterk, lichtgewicht ontwerp met hoogwaardige materialen. Met de gedempte, verstelbare hoofdband kun je de perfecte pasvorm instellen, terwijl de oorkussens van zacht traagschuim zich naar je oren vormen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Skullcandy in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.