Bestel bij BCC de Siemens vrieskast GS24VVW31. Slechts € 519.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Siemens vrieskast GS24VVW31, energiezuinig en ruim toestel
Met een netto inhoud van 173 liter is de Siemens vrieskast GS24VVW31 een ruim toestel waar je al je vrieswaren in kwijt kunt. Het heeft een verbruik van slechts 183 kWu, wat bijzonder laag is voor een toestel van deze grootte. Het valt dan ook binnen een A++ energie-efficiëntieklasse wat mooi meegenomen is.
Flexibele indeling van de Siemens vrieskast GS24VVW31
Aan de binnenzijde vind je verschillende vriesladen en glasplateaus in de Siemens vrieskast GS24VVW31. Ze zijn allemaal transparant zodat je in een oogopslag kunt zien wat er nog in de vrieskast steekt zodra je de deur open doet. Maar, wat nog belangrijker is, je kunt ze stuk voor stuk uit de vriezer halen of verstellen. Zo deel je zelf de ruimte in aan de hand van de producten die je wil bewaren. Heb je veel grote verpakkingen, dan kies je voor een lade minder, heb je vooral kleine levensmiddelen die je graag geordend houdt, dan zet je alle laden in de vrieskist.
Maak gebruik van SuperVriezen in de Siemens vrieskast GS24VVW31
Wanneer je nieuwe producten toevoegt aan je vrieskast is het belangrijk om ze zo snel mogelijk op de juiste temperatuur te krijgen. Dit verhoogt hun bewaartermijn en versheid. De Siemens vrieskast GS24VVW31 is uitgerust met een SuperVriezen knop die je toelaat om de temperatuur tijdelijk te verlagen om het vriesproces te versnellen. Na een vaste tijd springt het SuperVriezen uit zodat je energie bespaart. De temperatuur in het toestel stel je elektronisch in. Dit geeft je de mogelijk om heel precies te kiezen hoe koud het exact moet zijn. Je hebt ook een duidelijk beeld van de temperatuur op ieder gegeven moment.
Makkelijk te integreren in de woning
Dankzij een deur met een openingshoek van 90° kan de Siemens vrieskast GS24VVW31 rechtstreeks tegen een wand geplaatst worden. Dit is vooral handig wanneer je nog een beetje ruimte hebt in een hoekje en de vrieskast liever niet in het midden van de keuken, berging of garage zet. Je hebt een ruimte nodig van 146 cm hoog, 60 cm breed en 65 cm diep voor dit toestel.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Siemens in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.