Bestel bij BCC de Siemens keramische kookplaat (inbouw) ET845FNP1E. Slechts € 699.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Zoek je een nieuwe inbouwkookplaat? Met de Siemens ET845FNP1E inbouw keramische kookplaat ben je helemaal klaar voor de toekomst! Omdat we in de toekomst toch van het gas af moeten, is elektrisch koken nu al een verstandige keuze. En met deze innovatieve keramische kookplaat heb je gegarandeerd meer kookplezier!
bediening met touchSlider
De Siemens ET845FNP1E inbouw keramische kookplaat is uitgerust met vier kookzones, die je heel eenvoudig bedient met de tiptoetsbediening. Met de touchSlider stel je de stand in met een enkele vingeraanraking of met een slidebeweging. De temperatuurregeling werkt op sensoren en gaat stapsgewijs van 0,5 tot de maximale kookstand 9. De wipeGuard is een ingebouwde beveiliging die onbedoeld swipen voorkomt. Elke kookzone kun je bovendien instellen met de kookwekker met uitschakelfunctie. Hiermee wordt de kookzone automatisch uitgeschakeld wanneer de ingestelde tijd is verstreken. Hiermee kan je eten dus nooit te lang koken! Op het digitale LED-display zie je de instellingen van alle kookzones.
Dubbele ringzone en braadzone
Een van de vier kookzones biedt extra ruimte aan grote pannen, met de 21 cm dubbele ring. Deze variabele kookzone kun je ook voor kleinere pannen gebruiken. Met de braadzone lichts achteraan creëer je gemakkelijk extra ruimte voor braadpannen, door de tweede kookzone hierbij te betrekken. Zo kun je dus heel eenvoudig extra grote maaltijden bereiden voor als je eters krijgt. De kookplaat is ook uitgerust met een powerBoost-functie. Hiermee verhit je de pannen sneller: ideaal om een pannetje water te koken.
Gemakkelijk schoon te maken
Met het glazen oppervlak van de Siemens ET845FNP1E inbouw keramische kookplaat is het schoonmaken na het koken zo gebeurd. Geen gedoe meer met losse gietijzeren pannendragers en branders zoals bij een gaskookplaat, nee: een doekje met een sopje en klaar ben je! Verder is de kookplaat voorzien van een restwarmte indicator, ideaal als je je eten nog even warm wilt houden. Een kinderslot zorgt voor extra veiligheid. Ten slotte is de kookplaat zo’n 80 cm breed. Daarmee is de Siemens ET845FNP1E inbouw keramische kookplaat ideaal voor als je een groot gezin hebt.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Siemens in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.