Bestel bij BCC de Siemens iQ500 vrieskast GS33NDW3P. Slechts € 649.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Siemens iQ500 vrieskast GS33NDW3P
Deze vrijstaande diepvriezer heeft digitale temperatuurindicatie en LED verlichting. De 225 liter binnenruimte is voorzien van 4 transparante laden en 3 open vakken met uitneembare glasplateaus. FreshSense en Multi Airflow regelen het klimaat.
Bijzondere eigenschappen van de GS33NDW3P
Digitale temperatuurindicatie: Op het bedieningspaneel is de diepvriestemperatuur digitaal afleesbaar en tot op de graad instelbaar (-/+ toetsen).
FreshSense: Intelligente sensoren houden de diepvriestemperatuur stabiel op de stand die je selecteert. Een constante temperatuur verlengt de houdbaarheid van alle producten in de vriezer.
Multi Airflow: Een ventilatie systeem verspreidt de koude lucht gelijkmatig. Dit zorgt voor een ideale diepvriestemperatuur in de hele vriesruimte.
SuperVriezen: Indien je de temperatuur tijdelijk wilt verlagen om nieuwe producten snel in te vriezen, hoef je slechts de ‘super’ toets op het bedieningspaneel in te drukken. De superVriezen functie slaat automatisch af zodra de binnentemperatuur stabiel is.
Optisch en akoestisch waarschuwingssignaal bij een toename van de temperatuur.
NoFrost: Geen ijsvorming op je producten en/of het interieur, zodat je nooit meer hoeft te ontdooien.
Uitstekend overzicht op je diepvries voorraad
Met de Siemens iQ500 vrieskast GS33NDW3P zie je in een oogopslag welke diepvriesproducten je in huis hebt. In de 176 cm hoge vriezer zitten 4 ruime laden (waarvan 1 extra ruime BigBox lade) met een doorzichtig front. De easyAccess zone bestaat uit 3 vriesvakken die door transparante glazen legplateaus van elkaar gescheiden zijn. LED verlichting zorgt voor extra helderheid in alle niveaus van de vriesruimte. Het interieur van de vrieskast is afgewerkt met stevige roestvrijstalen applicaties. Dankzij het VarioZone systeem kunnen alle plateaus en laden eenvoudig uit de vriezer worden genomen om de indeling aan te passen. De laden kunnen reeds bij een deuropeningshoek van 90° volledig naar buiten worden getrokken. Je kunt de vrijstaande vrieskast dus ruimtebesparend tegen een zijmuur van de keuken plaatsen. Op de deur zit een stevige, roestvrijstalen handgreep. De Siemens GS33NDW3P is een zeer praktische vrieskast waarin je je boodschappen, soepen, sauzen en bakgerechten slim en overzichtelijk kunt invriezen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Siemens in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.