Bestel bij BCC de Siemens iQ500 koelvriescombinatie KG58EBI40. Slechts € 999.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Een royale vrijstaandekoelvriescombinatie van hoge kwaliteit: de Siemens KG58EBI40 iQ500
Heb je ruimte voor een koelkast van 70 centimeter breed, dan is deze geavanceerde Siemens een ideale koeler en vriezer om de levensmiddelen voor een groot gezin vers te houden. Royale inhoud, lange levensduur en zuinig met energie.
Geruisloos en ruim
Sommige koelkasten kunnen een storende bromtoon produceren. Toch wil je je koelkast graag in je keuken laten staan om je verse voorraden binnen handbereik te hebben. De Siemens KG58EBI40 is weliswaar groot van formaat met een netto inhoud van 495 liter maar je hoort hem bijna niet. Het maximale geluidsniveau is 39 decibel. De metallic buitenkant geeft deze koelkast van 70 cm breed en 190 cm hoog een moderne uitstraling. Ook het interieur is voorzien van de modernste techniek. Zo krijg je bijvoorbeeld twee hyperFresh lades, ook CoolBoxes genoemd, die je groente, fruit vlees en vis langer vers houden. Door een lagere temperatuur dan in de rest van de koelkast en een aangepaste luchtvochtigheid kan de houdbaarheidstermijn van je verse waren zelfs verdubbelen. De Siemens KG58EBI40 is dus aantoonbaar beter dan een gewone koelkast. De koelvriescombinatie is uiterst zuinig met energielabel A+++.
Snel invriezen en nog lang koel na stroomuitval
Deze 4 sterren vriezer heeft een invriescapaciteit van 17 kilo per 24 uur, een snelvriesfunctie en en hij blijft na een eventuele stroomstoring nog 40 uur koel. Dus tot bijna twee dagen na stroomuitval blijven je ingevroren levensmiddelen bruikbaar. De netto capaciteit van het vriesgedeelte is 118 liter, ingedeeld in een BigBox, een gewone lade en ijsblokjeslade. Een complete kalkoen of een stapel pizza's zijn dankzij de slimme BigBox dus geen enkel probleem voor deze vriezer. Alleen al om het fantastische vriesvak is deze koelkast een aanrader.
Flexibel te plaatsen
De Siemens KG58EBI40 is vrijstaand en de deur is zowel links- als rechtsdraaiend te monteren. De koelkast staat op verstelbare pootjes voor en rolletjes achter zodat je deze koelkast gemakkelijk op de juiste plaats kunt zetten. De temperatuur van het koelgedeelte en het vriesgedeelte worden gescheiden geregeld en zijn exact digitaal aangegeven in de display. Bij een afwijkende temperatuur geeft de koelkast een geluidssignaal. Als aanvulling op het lage energieverbruik heeft Siemens ook nog een vakantieschakelaar ontwikkeld om de energiekosten zo laag mogelijk te houden. Ook de powerVentilation en de LED verlichting zijn er op gericht om efficiënt met energie om te gaan. Lage verbruikskosten, een flexibele indeling en maximaal koelcomfort, dat krijg je absoluut met de Siemens KG58EBI40 koelvriescombinatie. Het is een technisch doordachte koelkast van hoge kwaliteit.
bekijk hier alle Siemens koelvriescombinaties

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Siemens in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.