Bestel bij BCC de Siemens inductiekookplaat (inbouw) EU645BEB2E. Slechts € 480.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Ben je op zoek naar een nieuwe inbouw kookplaat? Zet dan nu alvast de stap om van het gas af te gaan en stap over op inductiekoken! Met de innovatieve Siemens EU645BEB2E inbouw inductiekookplaat ben je helemaal klaar voor de toekomst! En met de nieuwste Siemens technologie wordt koken helemaal een feestje!
Snel, veilig en gemakkelijk: powerInduction van Siemens
De Siemens EU645BEB2E inbouw inductiekookplaat is uitgerust met Siemens powerInduction. Deze technologie zorgt voor een optimale aandrijving van de inductiespoelen, die de warmte direct naar de pannen en de inhoud daarvan toevoeren, zonder dat de kookplaat heet wordt. Op deze manier profiteer je van de hoogste warmte-opbrengst tijdens het koken, zeker 80 tot 90 procent. Bij koken op gas vervliegt bijna de helft van de warmte rechtstreeks de afzuigkap in en bij keramisch koken blijft de hitte juist in de kookplaat zitten. Met de Siemens EU645BEB2E zijn opwarmtijden korter, het is vele malen veiliger en het is heel gemakkelijk schoon te maken.
Sneller koken met powerBoost
De vier kookzones van de Siemens EU645BEB2E inbouw inductiekookplaat zijn duidelijk met cirkels aangegeven, zodat je de pannen precies op hun plek kunt neerzetten. Met de tiptoetsbediening bedien je ze eenvoudig. Elke kookzone is bovendien uitgerust met powerBoost. Daarmee versnel je de kookprestaties met 35 tot 50 procent. Je pannen zijn zeker 35 procent sneller warm en je eten is 35 procent sneller klaar. Daarmee spaar je dus heel wat tijd uit in de keuken. Handig als je haast hebt of als je even snel een eitje wilt koken.
Profiteer van extra functies
Met de Siemens EU645BEB2E inbouw inductiekookplaat profiteer je van extra functies die het koken nog gemakkelijker en veiliger maken. Zo past de kookzone zich automatisch aan naar de grootte van je pan. Voor elke kookzone kun je een timer met uitschakelfunctie instellen: zo kookt je eten nooit te lang. Daarnaast is elke kookzone uitgerust met een restwarmte-aanduiding. Dat is handig om je eten nog even warm te houden. Snel, eenvoudig te bedienen en een fraai design, dat is de Siemens EU645BEB2E!

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Siemens in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.