Bestel bij BCC de Samsung autolader MicroUSB (type-C). Slechts € 29.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Een handige oplossing voor je Samsung apparaten in de auto
Kom nooit meer ergens aan met een lege telefoon of tablet met de Samsung auto-oplader. Deze oplader voor in de auto steek je eenvoudig in de sigarettenaansluiting in je auto en tijdens het rijden worden jouw Samsung apparaten stuk voor stuk. Het opladen gebeurt overigens snel, dankzij de toegepaste snelladen-technologie. In de verpakking: de auto-adapter en een microUSB-kabel (type-C).

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Samsung in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.