Bestel bij BCC de Russell Hobbs waterkoker 21885-70. Slechts € 51.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Legacy waterkoker 21885/70 van Russell Hobbs combineert de nieuwste technologie met een opvallend design. De waterkoker heeft een vintage uiterlijk en is geïnspireerd op de eerste automatische waterkoker. De Legacy waterkoker is daarentegen een stuk stiller dan de eerste automatische waterkoker, of zelfs de waterkokers die je tegenwoordig ziet. De quiet-boil-technologie maakt deze waterkoker 70 procent stiller. Je merkt nauwelijks dat de waterkoker aan staat!
Bespaar energie
Doordat je met deze waterkoker precies kunt afstemmen hoeveel water nodig is, bespaar je meteen energie. Je bespaart zo 66 procent aan energie! De efficiënte Legacy waterkoker heeft een perfecte schenktuit, zodat al het water in de kop terechtkomt en niet op je aanrecht.
Inhoud
Door een capaciteit van 1,7 liter, zet je met gemak in één keer een hele pot thee, voor jou en je familie. De Legacy waterkoker heeft een handige aanduiding van 1,2 of 3 koppen, zo kook je nooit meer onnodig veel water. Wil je ’s ochtends lekker een kopje thee zetten? Dan is de waterkoker naast stil ook heel snel! In 55 seconden heeft deze waterkoker 1 kop gekookt, zodat je snel kunt genieten van een heerlijk kopje thee. 
Veilig en duurzaam
Het is altijd belangrijk om de waterkoker met voldoende water te vullen, maar het kan natuurlijk gebeuren dat je dit vergeet. De waterkoker slaat dankzij haar droogkookbeveiliging af en voorkomt daarmee dat het verwarmingselement zou doorbranden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Russell Hobbs in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.