Bestel bij BCC de Rowenta haardroger Infiny Pro Elite CV8732. Slechts € 43.89 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Rowenta CV8732
Krachtige haardroger met extra lange levensduur dankzij de professionele AC motor. Perfecte droging en styling van het haar dankzij de smalle blaasmond en volume diffuser. De verzorgende ionische en keramische technologie houden het haar optimaal in conditie.
Professionele AC motor
2 snelheden en 3 temperatuurstanden
Ionische en keramische technologie
Vermogen 2200 W
Rowenta for Elite design
Incl. blaasmond, volume diffuser en opzetstuk (concentrator)
Coolshot (koude stand)
Ophangoog
Afneembaar filter
Snoerlengte 1,80 m
Kleur zwart + matte finish

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Rowenta in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.