Bestel bij BCC de Rowenta haardroger Infiny Pro Elite CV8732. Slechts € 43.89 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Rowenta CV8732
Krachtige haardroger met extra lange levensduur dankzij de professionele AC motor. Perfecte droging en styling van het haar dankzij de smalle blaasmond en volume diffuser. De verzorgende ionische en keramische technologie houden het haar optimaal in conditie.
Professionele AC motor
2 snelheden en 3 temperatuurstanden
Ionische en keramische technologie
Vermogen 2200 W
Rowenta for Elite design
Incl. blaasmond, volume diffuser en opzetstuk (concentrator)
Coolshot (koude stand)
Ophangoog
Afneembaar filter
Snoerlengte 1,80 m
Kleur zwart + matte finish

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Rowenta in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.