Bestel bij BCC de Rollei actioncam ACTIONCAM 530 SILVER. Slechts € 159.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Rollei Actioncam 530 is het huidige topmodel van de nieuwe 5-serie
Met zijn indrukwekkende eigenschappen positioneert deze ultracompacte videocamera zich voor uitdagende videoprojecten onder moeilijke omstandigheden. Met Full HD resolutie kunt u opnamen maken met een snelheid van 60 fps en met HD 720 zelfs met 120 beelden per seconde. Uw actieve ervaringen of andere spannende foto's kunnen worden bekeken of verwerkt als haarscherpe beelden in extreme slow motion.
14 MP beeldchip met gyrosensor beeldstabilisatie
De moderne MN34112 beeldsensor geeft direct 12M foto's en 4k video's weer. Deze hoge resoluties reageren enigszins gevoelig op onscherpte, daarom werd een efficiënte gyrosensor in de behuizing geïntegreerd.  Deze zorgt voor effectieve beeldstabilisatie, zelfs tijdens het opnemen van extreme activiteiten. De Rollei Actioncam 530 is uw metgezel voor onderwaterreizen tot een diepte van 40 meter.  Om de geluidsopname te verbeteren, zonder dat u de spatbescherming van de behuizing hoeft te missen, kunt u een reserve-achterpaneel installeren.
Een 170° ultra groothoeklens, waaruit geen detail ontsnapt
De uiterst groothoeklens registreert alle activiteiten binnen het 170°-bereik' De Rollei Actioncam 530 slaat foto's en films op op een optionele microSD-kaart met een capaciteit tot 128 GB (klasse 10). Dit opslagapparaat is ook voldoende voor lange actie trips of duiksafari's. U kunt de lithium-ion batterij direct op te laden met de meegeleverde USB-kabel.  De energie van het geheugen van 1050 mAh is voldoende voor een opnametijd van 40 minuten. Voorzien van 2 veiligheidspads met betrouwbare 3M stickers, een 2-componenten draaiknop en verdere montagemogelijkheden voor universeel gebruik bij alle activiteiten en allerlei sportieve activiteiten.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Rollei in de categorie Foto en video.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.