Bestel bij BCC de Pure portable radio Evoke C-D4. Slechts € 289.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Pure Evoke C-D4 wekkerradio
Groots in geluid, klein van stuk – met deze compacte krachtpatser heb je keus uit digitale radio, FM-radio, cd-speler én Bluetooth in één uitstekend klinkend systeem met prachtige houten fineer afwerking.
Geniet van je volledige muziekcollectie
Ondanks de enorme toename in muziekdownloads, bieden cd’s nog steeds goede kwaliteit en een gemak dat moeilijk te verslaan is. Bovendien heeft het wel iets om een eigen verzameling van jouw favoriete cd’s te bezitten. De Evoke C-D4 heeft een cd-speler met sleuf met opties om de muzieknummers op de cd afwisselend af te spelen of te herhalen. De cd-speler is compatibel met cd-, cd-r- en cd-rw-schijven.
Zet de digitale radio maar aan
Een digitale radio biedt zeer gedetailleerde digitale geluidskwaliteit en interessante info die vaak exclusief op digitale radio beschikbaar is. Daarnaast geeft de tekst die over het scherm schuift, informatie over de titel van het lied, de naam van het programma en nog veel meer. Een digitale radio stemt automatisch alle beschikbare radiostations af waarna u deze op naam kunt selecteren. Bovendien beschikken al onze digitale radio's ook over FM-radio voor radiostations die nog niet digitaal uitgevoerd worden. De Evoke C-D4 heeft het keurmerk Digital Tick, wat betekent dat deze radio klaar is voor de toekomstige omschakeling van FM- naar digitale radio.
Jouw mobiele muziek zonder kabeltjes
Met de ingebouwde Bluetooth selecteert je jouw favoriete muziek, streamingservice of online radiostation en speelt je alles zonder lastige kabeltjes rechtstreeks van jouw smartphone of tablet af.
Ziet er goed uit en klinkt geweldig
Het chique uiterlijk is niet alleen voor de show – de houten behuizing geeft diepte en kracht die in combinatie met de afgestemde luidspreker en geavanceerde digitale versterker voor een toonaangevende geluidsweergave zorgt. Naar welke muziek je ook graag luistert, met de Evoke C-D4 klinkt alles nu nog beter.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Pure in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.