Bestel bij BCC de Proline stofzuiger BLMULTI3PARQUET. Slechts € 54.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Proline zakloze stofzuiger BLMULTI3PARQUET
Deze zakloze stofzuiger van Proline biedt optimale prestaties met klasse A voor reiniging van harde vloeren en klasse A voor stofuitstoot.
HEPA filter
Doordat deze stofzuiger werkt met een HEPA filter weet je zeker dat de afvoerlucht perfect gefilterd wordt. Hierdoor blijft de kamer altijd voorzien van schone lucht.
Stil
Met een geluidsniveau van slecht 70 dB kun je stofzuigen zonder anderen te storen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Proline in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.