Bestel bij BCC de Proline kookplaat IC2000. Slechts € 49.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Wil je veilig, snel en makkelijker koken? Met de Proline IC2000 inductiekookplaat is dat geen enkel probleem.
Veilig en snel
Een inductiekookplaat is erg veilig tijdens het gebruik. De pan wordt snel verwarmd en zodra je klaar bent met koken is de kookplaat weer koud. Bovendien zal zich geen warmte verspreiden, als er geen pan op de kookplaat staat. Dit maakt het koken niet alleen veilig voor jezelf, maar bijvoorbeeld ook als je kleine kinderen hebt rondrennen in huis.
Energiezuinig
Door de werking van een inductiekookplaat, verbruikt deze weinig energie. De warmte gaat namelijk direct naar de pan en dit zorgt weer voor weinig warmteverlies. Met 2000 Watt vermogen stijgt de temperatuur supersnel naar de gewenste warmte. Deze is overigens met 10 vermogensniveaus aan te passen en instelbaar van 60 tot 220 graden. Zo heb je een perfecte bereiding en een veel nauwkeurige temperatuurregeling.
Schoonmaak
Geen gedoe met het onderhoud! Door de glazen coating heb je al genoeg aan een eenvoudig sponsje.
Extra
Door de warmhoudfunctie kan je andere voorbereidingen voor de maaltijd rustig doen. Zodra je klaar bent kan je genieten van je warme gerecht.
De oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat het apparaat stopt als je het tijdens het koken vergeet.
Ingebouwde timer, waardoor je de tijd zelf niet in de gaten hoeft te houden.
Een overzichtelijke LED-display.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Proline in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.