Bestel bij BCC de Proline koelvriescombinatie PLC234WH. Slechts € 279.00 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Een koelvriescombinatie van het merk Proline. Het koelgedeelte bestaat uit 3 vakken en een groentelade. Ook in de deur nog eens 3 handige trays om producten van verschillende grootte snel toegankelijk gekoeld te bewaren. Voor artikelen die je langer wilt bewaren beschikt het vriesgedeelte over 3 lades, waarvan de onderste net even groter is dan de bovenste 2, handig voor de grotere items die net niet in een normaal vriesvak passen.
Energie zuinig
Met een energielabel van A+ is deze koelvriescombinatie in te delen onder de energiezuinige modellen. De PLC234WH verbruikt op jaarbasis circa 223 kWh aan energie en is daarmee een slimme keuze voor je energierekening.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Proline in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.