Bestel bij BCC de Philips stofzuiger Performer Expert FC8721/09. Slechts € 159.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Philips Performer Expert FC8721/09 
AirflowMax-technologie
TriActiveMax-mondstuk
Allergy+
Optimale prestaties bij een lager energieverbruik
De uiterst efficiënte motor is geoptimaliseerd voor een betere luchtstroom bij een lager energieverbruik. Dankzij het bereik van 11 m kun je een groter oppervlak schoonmaken zonder dat je van stopcontact hoeft te wisselen. De speciaal ontworpen stofbak van 5 l maakt het mogelijk optimaal gebruik te maken van de stofzak, zodat je langer kunt schoonmaken. Dankzij het variabele vermogen kun je de optimale zuigkracht instellen voor verschillende soorten oppervlakken. 
Revolutionaire AirflowMax-technologie voor uitstekende prestaties
De AirflowMax-technologie maximaliseert de luchtstroom, waardoor de stofzak gelijkmatig ontvouwt voor de beste prestaties, zelfs als de zak voller wordt!
Nieuw 3-in-1 TriActiveMax-mondstuk maximaliseert de stofopname
Het TriActiveMax-mondstuk voert drie schoonmaakhandelingen tegelijkertijd uit en hecht perfect aan de vloer, voor een maximale stofopname.
Het opent het tapijt voorzichtig met de speciaal ontworpen zoolplaat om het stof diep in het tapijt te verwijderen
Het zuigt grote stukken op met de grotere opening aan de voorzijde
Het veegt het stof en het vuil dicht langs het meubilair en de muren op met de twee zijborstels.
De unieke Philips SmartLock koppel je eenvoudig aan zuigmonden en de telescoopbuis en tijdens het stofzuigen koppel je deze delen ook eenvoudig los. Met de SmartLock-koppeling stel je de telescoopbuis intuïtief in op de gewenste hoogte.
De hoogste reinigingsklasse op harde vloeren
Deze stofzuiger met HEPA 13-filtratie is gecertificeerd als allergievriendelijk door het European Centre for Allergy Research Foundation. Met het HEPA 13-filter kan een allergievriendelijke leefomgeving worden behouden doordat tot wel 99,95% aan allergenen van katten- en hondenhaar, stofmijt of stuifmeel uit de uitblaaslucht wordt gezuiverd. Het HEPA13-filter en AirSeal vangen zelfs het fijnste stof op voordat de lucht wordt uitgeblazen voor een stofvrije omgeving en schone lucht zonder allergenen. De uitblaaslucht is zelfs schoner dan de lucht in de kamer. Dit product heeft de hoogste reinigingsklasse op harde vloeren. 100% Van het stof wordt opgenomen!
Stofzak gaat tot wel 80% langer mee
Profiteer langer van uitzonderlijke reinigingsprestaties dankzij de XXL s-bag Ultra Long Performance van 5 liter. Dankzij eersteklas, meerlaags materiaal dat niet verstopt raakt garandeert de s-bag Ultra Long Performance uitstekende zuigkracht en filtratie, en gaat hij tot wel 80% langer mee dan een normale stofzak.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Philips in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.