Bestel bij BCC de Philips Sonicare FlexCare Connected HX9192/01. Slechts € 119.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Goede mondverzorging hoeft niet moeilijk te zijn
De Philips Sonicare FlexCare Connected neemt alle onzekerheid weg als het gaat om jouw mondverzorging. Meerdere slimme sensoren sturen jouw poetsgegevens via Bluetooth naar de Sonicare-app voor persoonlijke begeleiding, feedback en een grondige gebitsreiniging.
Maak gebruik van je eigen 3D mondkaart in de app
Door middel van de nieuwe Smart-sensortechnologie worden je poetsgegevens direct gesychroniseerd met de Philips Sonicare app via Bluetooth. Dit zorgt voor gepersonaliseerde feedback en een volledige reiniging van het gebit.
De Philips Sonicare Technologie
62.000 Bewegingen per minuut zorgen voor een superieur schoon resultaat dat je zowel voelt als ziet, in vergelijking met een handtandenborstel. De dynamische werking stuwt de vloeistof diep tussen de tanden en langs de tandvleesrand. Zo reinig je eenvoudig je gebit met dank aan de Smart-poetssensoren zoals de locatiesensor en de drie intensiteitsniveaus en drie verschillende poetsstanden.
Wanneer weet je of je te hard hebt gepoetst?
Je merkt misschien niet dat je te hard poetst, maar jouw FlexCare Platinum Connected wel. Als je te veel druk uitoefent, zorgt de intuïtieve poetsdruksensor ervoor dat het handvat van de tandenborstel zacht trilt zodat je precies weet wanneer je zachter moet poetsen. Op deze manier krijg je begeleiding bij het aanleren van een betere poetstechniek.
Een tandenborstel die bij je levensstijl past; thuis en op reis
Wanneer de FlexCare Platinum Connected helemaal is opgeladen, heeft deze genoeg batterijduur voor twee weken regelmatig gebruik. Het eenvoudig in te pakken reisetui en de compacte reisoplader maken het je gemakkelijk om jouw Philips Sonicare mee te nemen naar jouw werk, school of op vakantie.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Philips in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.