Bestel bij BCC de Philips Senseo HD6555/20. Slechts € 67.95 bij BCC. Maar kijk ook eens hier bij Coolblue voor aanbiedingen.

Met Crema Plus, koffieboost en intensiteitsselectie
Koffieboosttechnologie verdeelt het water gelijkmatig via 45 gaatjes over de koffiepadvoor een rijke smaak, terwijl Crema Plus voor een zijdezacht laagje crema zorgt. U kuntnu ook een kleine kop sterke koffie zetten door twee keer op de knop te drukken.
Geniet van de lekkerste SENSEO® koffie
• De SENSEO® koffieboost haalt alles uit uw pad• Crema Plus voor een fijner en fluweelzacht crèmelaagje• Machine is meer dan 10.000 keer getest om een consistente kwaliteit te garanderen
Koffievariëteit voor elk moment
• Intensiteitsselectie voor een grote kop milde of een kleine kop sterke koffie• Voor ieder wat wils dankzij een verscheidenheid aan koffiesmaken
Snelle en eenvoudige bediening
• Uniek koffiezetapparaat dat 2 kopjes tegelijk zet• Automatische uitschakeling na 30 minuten voor de veiligheid en om energie te besparen• Met 2 jaar garantie
Kenmerken
Koffieboosttechnologie
Haal alles uit uw koffiepad dankzij de innovatieve SENSEO® koffieboosttechnologie die zorgt voor een vollere, rijkere smaak. Het hete water wordt via 45 aromamondstukken op een verfijnde, optimale manier verspreid over de gehele SENSEO® koffiepad. Daardoor kan elk stukje gemalen koffie zijn aroma's en smaken afgeven en geniet u van een rijkere, vollere smaak.
Crema Plus-technologie
Met Crema Plus zet u keer op keer SENSEO® koffie met het beste en fluweelzachtste crèmelaagje.
Intensiteitsselectie
SENSEO® Original biedt u nu meer keuze omdat het apparaat een extra koffiereceptinstelling heeft. Naast de grote kop milde SENSEO® koffie kunt u ook kiezen voor een kleinere kop sterke SENSEO® koffie. Druk gewoon tweemaal op de 1-kops- of 2-kops-knop voor een kleine kop sterke SENSEO® koffie.
De machine is minder dan 10.000 keer getest
Philips test hun koffiezetapparaten tijdens het ontwikkelingsproces voor meer dan 10.000 koppen koffie. Dit zorgt voor hoge kwaliteit en duurzaamheid.
Verscheidenheid aan smaken
SENSEO® biedt een verscheidenheid aan koffiesmaken, elk met een uitgesproken eigen nuance al naargelang uw persoonlijke voorkeur.
Een of twee kopjes tegelijkertijd
Dit SENSEO® koffiezetapparaat bereidt een of twee kopjes heerlijke SENSEO® koffie in minder dan een minuut.
Automatische uitschakeling
Uw SENSEO® koffiezetapparaat wordt na 30 minuten automatisch uitgeschakeld. Zo bespaart u energie.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2020 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. B De BTW Actie 2020 is van donderdag 23 januari 2020 tot en met zondag 26 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. Bijvoorbeeld tijdens Black Friday zijn er ook diverse aanbiedingen. Check alle Black Friday deals online. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Philips in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.