Bestel bij BCC de Oral-B Stages Power Kids Princess. Slechts € 25.95 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Schone tanden met de hulp van de favoriete prinsessen
De Oral-B Stages Power Kids elektrische tandenborstel, met Kids Princess-figuren, plaatst de macht in de handen van uw eigen ontluikende superheld. Deze oplaadbare elektrische kindertandenborstel heeft extra zachte borstels voor jonge monden en is geschikt voor de Disney MagicTimer App van Oral-B. Download de app om jouw kinderen te helpen de twee minuten die door tandartsen wordt aanbevolen te poetsen en zo goede poetsgewoonten aan te leren voor de rest van hun leven.
Extra zachte borstelharen
De roterende opzetborstel heeft extra zachte borstelharen, zodat je kind volledig schone tanden krijgt terwijl hij/zij goede mondverzorgingsgewoontes aanleert.
5 dagen achter elkaar poetsen zonder op te laden
De handige oplaadbare batterij in het handvat zorgt ervoor dat ze op elk moment met plezier hun tanden kunnen poetsen.
Ontsluit het geheim van langer tanden poetsen met de Disney MagicTimer App van Oral-B
De Disney MagicTimer App van Oral-B biedt een innovatieve manier om je kinderen te helpen langer te poetsen. De app beschikt over hun favoriete Disney-figuren en negen van de tien kinderen blijft langer poetsen met behulp van de app. Terwijl je kinderen hun tanden poetsen, kunnen ze een geheime afbeelding onthullen. Des te langer ze poetsen, des te meer ze van de afbeelding kunnen zien.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Oral-B in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.