Bestel bij BCC de Oral-B Pro 770 3DWhite. Slechts € 44.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Oral-B Pro 770 3DWhite Elektrische Tandenborstel Powered By Braun
De speciale kop polijst voor wittere tanden vanaf de eerste dag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen en de ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerde tandenborstelkop trilt, roteert en pulseert om zo meer tandplak te verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. In combinatie met de dagelijkse reinigingsstand en een timer in het handvat om je te helpen de door tandartsen aanbevolen twee minuten te poetsen, biedt de Oral-B Pro 770 3DWhite een superieure oplossing voor je persoonlijke poetsbehoeftes.
Handig om te weten:
Speciale kop polijst en maakt de tanden witter vanaf de eerste dag door oppervlakkige verkleuringen te verwijderen.
Verwijdert meer tandplak dan een gewone handtandenborstel.
Ronde, op professionele reinigingsinstrumenten geïnspireerd borstelkop trilt, roteert en pulseert om tandplak los te maken en te verwijderen.
Oplaadbare tandenborstel met een stand: dagelijkse reiniging.
Je krijgt mee: 1 handvat, 1 oplader, 2 opzetborstels.
Zonder risico 30 dagen proberen: als je niet 100% tevreden bent, ontvang je je geld gewoon terug, zie de Oral-B websiteverpakking voor de voorwaarden.
Oral-B, het meest gebruikte tandenborstelmerk door tandartsen wereldwijd.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Oral-B in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.