Bestel bij BCC de Okoia ladyshave Ladys. Slechts € 19.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Okoia's Ladys scheerapparaat is snel en nauwkeurig, zodat je gemakkelijk, snel en efficiënt kunt scheren met maximale bescherming voor een gladde scheerbeurt. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een comfortabele grip.
Geschikt voor jouw hele lichaam
Dit scheerapparaat is ideaal voor het scheren van alle lichaamsdelen dankzij zijn scheerhoofd met 2 draaibare roosters die de contouren van jouw lichaam volgen voor absoluut comfort. 100 procent waterdicht, je kunt het scheermes gebruiken onder de douche of in jouw bad. De werking van het water beschermt tegen huidverwarming voor een zachte scheerbeurt. Het werkt op batterijen (niet meegeleverd) voor draadloos gebruik, waardoor volledige bewegingsvrijheid wordt gegarandeerd. Het apparaat is volledig wasbaar onder water en voor een eenvoudige reiniging is een reinigingsborstel meegeleverd.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Okoia in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.