Bestel bij BCC de Ockel screenprotector Sirius A Tempered Glass. Slechts € 19.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Zo blijft jouw scherm zo goed als nieuw
Het Ockel Sirius A Tempered Glass is gemaakt van speciaal gehard Japans Asahi glas. Deze 0,33 mm dunne glasplaat beschermt jouw beeldscherm tegen krassen en voorkomt dat het scherm van je Sirius A barst na een val. De speciale oleophobische coating zorgt ervoor dat vlekken zoals vingerafdrukken eenvoudig te verwijderen zijn van het glasoppervlak. Het speciale getemperde glas zorgt tevens voor het volledige behoud van het contrast van het scherm en de aanraakgevoeligheid ervan. Het Ockel Sirius A Tempered Glass heeft een speciale siliconen hechtingszijde, waardoor het glas eenvoudig aan te brengen is en ook gemakkelijk weer verwijderd kan worden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Ockel in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.