Bestel bij BCC de Nokia mobiele telefoon 105 + Lebara-prepaid (Zwart). Slechts € 14.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Terug naar eenvoud met de Nokia 105
De Nokia 105 is een telefoon die doet wat een telefoon van van oorsprong hoort te doen, namelijk telefoongesprekken aannemen en plegen met vrienden/familie/collega/s et cetera, maar ook SMS'en. Deze telefoon is het ultieme instapmodel als je nog niet eerder een telefoon hebt gehad.
De pluspunten
Dit is bij uitstek een telefoon voor mensen die louter willen bellen, SMS'en en bijvoorbeeld tijdens het wachten op de trein het klassieke Snake spel willen spelen. Vanwege de erg lage aanschafprijs zou deze telefoon ook goed kunnen fungeren als noodtelefoon of vakantietelefoon. Misschien wel het grootste pluspunt van deze telefoon is dat de accu in de stand-by modus ruim een maand mee gaat! Het ontwerp van de Nokia 105 is simpel, compact en is in een zwarte kleur. Meegeleverd met een Lebara-prepaidkaart.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Nokia in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.