Bestel bij BCC de Mykronoz smartwatch ZeRound2 HR Elite (Zilver). Slechts € 159.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De ZeRound 2HR Elite is een elegante smartwatch met een rond metalen frame en een bijpassende Milanese armband. Uitgerust met een uitwisselbaar riemmechanisme, biedt ZeRound 2HR Elite de mogelijkheid om het horloge te personaliseren met elke standaard 22mm armband, waarmee je jouw smartwatch aan jouw eigen wensen van het moment kunt aanpassen. ZeRound 2HR Elite helpt om gezond te blijven, gemotiveerd en in stijl. Eenmaal in bezit zal deze smartwatch snel onontbeerlijk worden voor jouw dagelijks leven.
De verlenging van jouw telefoon
Met de ZeRound 2HR Elite blijf jij op de hoogte van inkomende oproepen, sms, e-mails, sociale netwerkmeldingen en gebeurtenisherinneringen. Met een ingebouwde microfoon en luidspreker kunt je met de ZeRound 2HR Elite ook oproepen direct met de smartwatch beantwoorden. De ZeRound 2HR Elite is compatibel met iOS 8+ en sommige Android 5.0+ apparaten met Bluetooth BLE en kan worden gebruikt met een gratis mobiele app waarmee je de belangrijke informatie kunt kiezen die je op uw smartwatch wilt ontvangen.
De ZeRound 2HR Elite is compatibel met Siri voice commands en Google Now, zodat je gemakkelijk met jouw telefoon kunt communiceren. De ZeRound 2HR Elite kan ook als afstandsbediening gebruikt worden om de camera van je telefoon te activeren of naar je muziek te luisteren zonder je telefoon te raadplegen.
Stijlvol gezond blijven
De ZeRound 2HR Elite is uitgerust met een accelerometer en een optische hartslag sensor, waarmee de smartwatch jouw stappen telt en jouw hartslag in de gaten houdt. In de app kun je bijhouden wat de ZeRound 2HR Elite gemeten heeft. Zo blijf jij op de hoogte van hoeveel je beweegt, wat jouw hartslag geweest is en zelfs de kwaliteit van jouw slaap. En dat allemaal in stijl.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van MYKRONOZ in de categorie Navigatie en telefoon.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.