Bestel bij BCC de MSI monitor OPTIX MAG271C. Slechts € 289.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Curved gaming monitor
Je kunt de overwinningen al bijna voelen als je de MSI Optix MAG271 LED monitor aanzet. Het gebogen scherm in combinatie met de hoge 144Hz verversingsratio en 1ms responstijd zorgt voor optimaal zicht op het speelveld en je tegenstanders.
Koppel meerdere schermen
De dunne rand van het scherm zorgt ervoor dat je deze monitor uitstekend met 2 of meer naast elkaar kun plaatsen. Hiermee creëer je een nog meeslependere game-ervaring en zit je zelf letterlijk in het midden van de actie.
Minder belasting van de ogen
Het scherm beschikt over een aantal slimme technologieën die ervoor zorgen dat je ogen minder belast worden. Zo heeft de Optix MAG271 Anti-Flicker capaciteiten. Normale displays knipperen zo’n 200x per seconde, niet zichtbaar met het blote oog maar zorgt over verloop van tijd wel voor vermoeidheid voor de ogen. Deze technologie vermindert het knipperen aanzienlijk voor een comfortabele kijkervaring. Daarnaast zijn MSI monitors geoptimaliseerd om de hoeveelheid blauw licht te minimaliseren wat er ook weer voor zal zorgen dat de ogen minder snel moe zullen worden.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van MSI in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.