Bestel bij BCC de MSI laptop GF63 8RD-289NL. Slechts € 1099.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

MSI GF63 Gaming laptop
Dun & licht aluminium haar-geborsteld design
Metalen bovenkant en toetsenbordkap in combinatie met een unieke X-vormige ventilatie onderin verborgen. 1,86 kg licht 21,7 mm dun
Nieuwste 8e gen intel hexa-core processor
Verbetert de prestaties met 40% ten opzichte van de vorige generatie met de extra kernen.
Nvidia geforce gtx 10 serie graphics
Geniet van 40%+ prestatieverbetering met de nieuwste graphics, waardoor het aantal fps effectief wordt verhoogd. *Gemiddeld prestatieverschil tussen 10 series en 900 series graphics.
Dun, maar klaar voor elke overwinning
Snel en slank, is deze gaming laptops, ontworpen met GeForce Max-Q.
Deze innovatieve technologie knijpt alle prestaties van NVIDIA GeForce GPU's in de snelste, stilste, slanke laptops ter wereld. Tot slot, een gaming laptop die je op schoot kunt leggen.
Blijft koel en stil onder belasting
Fijn afgesteld om merkbaar stiller en koeler te zijn onder belasting, gemakkelijk te mengen in elke omgeving.
Ips-level display met levensechte visuele weergave
Krijg een duidelijk beeld van het spel op elke hoek met briljante helderheid en contrast.
Verfijn uw werktuig met shift
Schakel tussen de beste prestaties of verlengde levensduur van de batterij met de exclusieve MSI “SHIFT” om aan alle scenario's te voldoen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van MSI in de categorie Computer.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.