Bestel bij BCC de Moulinex combimagnetron MO32ECSL CROUSTY. Slechts € 149.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Deze vrijstaande combimagnetron van Moulinex met een inhoud van 32 liter biedt je een breed aantal mogelijkheden voor de bereiding van het eten voor het hele gezin. Naast de magnetron- oven- en grillfunctie wordt er een speciale Crispy Plate meegeleverd, hiermee kan je met toevoeging van slechts 1 eetlepel olie heerlijke knapperige gerechten bereiden.
Eenvoudige maaltijdbereiding
De combimagnetron beschikt over maar liefst 12 verschillende instellingen om het eten zo lekker mogelijk te bereiden. Deze elektronisch gestuurde functies zijn uiterst nauwkeurig en maken het gebruik ontzettend eenvoudig. Met de automatische programma's kunt u verschillende recepten koken, gezonde gerechten bereiden of uw voedsel gelijkmatig en snel ontdooien met gemak.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Moulinex in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.