Bestel bij BCC de Miele warmtepompdroger TKG840WP. Slechts € 1175.00 via BCC.nl.

Mooi en praktisch in het gebruik
Deze prachtige witte warmtepompdroger van Miele heeft ruimte voor maar liefst acht kilo wasgoed. Met de voorprogrammering en startuitstel van maximaal 24 uur bepaal je zelf wanneer de Miele TKG840WP begint met drogen. Handig als je wilt profiteren van nachtstroomtarief of een heerlijk droge was wilt hebben op het moment dat je weer thuiskomt.
Zuinig op je kleding en op je portemonnee
De Miele TKG840WP bespaart enorm op je energieverbruik en is al net zo zuinig op je kostbare wasgoed:
Veel zuiniger voor het milieu en je portemonnee: dankzij de ProfiEco-motor en de speciale compressor heeft de TKG840WP het energielabel A+++ gekregen, wat betekent dat deze machine van Miele tot maar liefst 63% minder energie dan drogers met energielabel A verbruikt.
Honingraatstructuur beschermt je was beter: de SofCare-trommel van deze wasdroger is voorzien van een honingraatstructuur, die zachter is voor je wasgoed. Het resultaat is niet alleen een betere bescherming, maar ook minder kreukels in je kleding en dus minder strijktijd.
Perfecte afstemming op waterhardheid: dankzij de gepatenteerde Perfect Dry functie komt je wasgoed altijd perfect droog uit de machine. De kalksensor van de Miele TKG840WP herkent namelijk de waterhardheid en stemt daar de duur van het droogprogramma perfect op af.
Hele levensduur gegarandeerd laag energieverbruik: een onderhoudsvrij filtersysteem beschermt de warmtewisselaar van deze warmtepompdroger. Daardoor ben je ervan verzekerd dat de Miele TKG840WP tijdens de hele levensduur weinig energie verbruikt.
Stil, stiller, stilst: dankzij het ingenieuze ontwerp produceert deze warmtepompdroger van Miele een minimale hoeveelheid geluid en zeer weinig trillingen. Wil je nog stiller drogen, dan gebruik je het speciale “Extra stil” programma.
Geen last meer van pluisjes: het speciale filtersysteem van Miele vangt pluisjes op voordat ze een kans krijgen om de machine te verstoppen. Het pluizenfilter haal je heel gemakkelijk uit de voorkant van de machine en reinig je al net zo gemakkelijk.
Deze fluisterstille warmtepompdroger van Miele beschermt je wasgoed niet alleen beter, maar is ook zo zuinig dat hij zichzelf terugverdient.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Miele in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.