Bestel bij BCC de Miele vaatwasser (inbouw) G4203IACTIVE. Slechts € 736.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Miele vaatwasser (inbouw) G4203IACTIVE
Deze elegante onderbouw vaatwasser biedt excellent bedieningsgemak dankzij MultiComfort rekken, ergonomische grepen en een ComfortClose deur. Selecteer uit 5 slimme spoelprogramma's om je pannen, schalen en servies weer smetteloos schoon te krijgen.
Een actieve vaatwasser voor het grotere werk
De 60 cm brede Miele G4203IACTIVE is uitermate geschikt voor grotere gezinnen en huishoudens die regelmatig gasten ontvangen. Per keer kan het eetgerei van 13 personen worden gereinigd. Met een enkele toets kun je kiezen uit 5 uitgebalanceerde spoelprogramma's: Normaal 55°C, Intensief 75°C, Automatic (voor gemengd serviesgoed), Speciaal (voor gevoelig vaatwerk) en Eco (voor water- en energiebesparing). Om tijd te besparen kun je voor alle programma's de Snel-optie selecteren. De resttijdweergave op het digitaal display geeft je een helder inzicht over het verloop van het proces. En met de startuitstel functie kun je profiteren van voordelige energietarieven. De vaatwasser is uitgerust met ThermoSpaar en kan worden aangesloten op een warmwateraansluiting tot maximaal 60 C. Het energieverbruik kan hierdoor met 40% worden verminderd terwijl de programmaduur met ongeveer 10% kan worden ingekort. De binnenkuip van de G4203I is volledig van rvs vervaardigd. Hieraan kunnen geen zeepresten en vuilresten hechten, zoals dat bij kunststof binnenkuipen wel gebeurt.
De Miele G4203IACTIVE biedt maximaal comfort
Het inruimen en uitruimen van de afwasmachine gaat heel eenvoudig en veilig.
Het onderrek heeft een MultiComfort-gedeelte en 2 servieshouders.
Het bovenrek is in hoogte verstelbaar.
De uitschuifrekken zijn voorzien van ergonomische handgrepen.
De moderne bestekkorf kan variabel worden geplaatst.
De ComfortClose deur opent en sluit zeer makkelijk en blijft in de gewenste stand staan.
De Miele G4203IACTIVE is getest op 7500 wasbeurten. Doe je elke dag een wascyclus, dan kan de vaatwasser gerust 20 jaar mee. Het apparaat is bovendien voorzien van een geavanceerd Waterproof-systeem. Tegen schade als gevolg van een defect aan dit waterbeveiligingssysteem ben je eveneens 20 jaar verzekerd. Met deze fraaie integreerbare vaatwasser kies je dus voor duurzaamheid, comfort en smetteloos schone vaat.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Miele in de categorie Inbouw apparatuur.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.