Bestel bij BCC de Miele Twindos wasmiddel UltraPhase 2. Slechts € 14.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Miele UltraPhase 2
Wasmiddel met 2 componenten voor bonte en witte was.
Voor heldere kleuren en stralend witte was
Voortreffelijk tegen vlekken ook bij lage temperaturen
Geen overdosering mogelijk dankzij automatische dosering
Hoog rendement – voor 50 wasbeurten
Voor alle Miele wasmachines met TwinDos
 
Kwaliteit bewezen door Hohenstein-instituut
Het Hohenstein-instituut onderzocht de eigenschappen van automatische tweefasendoseersystemen in combinatie met de Miele-wasmiddelen UltraPhase 1 en 2. Het onderzoek bevestigde het eersteklas wasresultaat in termen van vlekverwijdering, witheidsgraad, anti-vergrijzing en de doseernauwkeurigheid.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Miele in de categorie Huishouden.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.