Bestel bij BCC de Logitech raambevestiging voor Circle 2-camera. Slechts € 36.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Zie van binnenshuis wat er buiten gebeurt met de Logitech Circle 2 raambevestiging
Zie van binnenshuis wat er buiten gebeurt. Bevestig de raambevestiging op de Logitech Circle 2-camera en plaats deze op een ruit om naar buiten te kijken. Houd de voordeur en oprit in de gaten of bekijk de achtertuin van binnenshuis. Zet de mobiele Circle-app in de raammodus voor nachtzicht. In deze modus worden fel licht en weerspiegeling geëlimineerd. Dankzij de kleine zuignapring en unieke in-app-modus hoef je verder niets te doen.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Logitech in de categorie Smart Home.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.