Bestel bij BCC de Livia Starter Kit. Slechts € 139.99 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

Pijnbestrijding bij menstruatiepijn
Livia biedt medicatieloze pijnbestrijding bij menstruatiepijn. Bevestig eenvoudig de zelfklevende pads op je buik of op je onderrug. De Livia is in te stellen op 25 standen, waardoor je zelf de intensiteit van de elektrostimulatie geheel aan kunt passen. De zenuwcellen reageren op de signalen van de Livia, waardoor de pijnsignalen worden geblokkeerd en pijn direct wordt verlicht. De twee zelfklevende pads kunnen de hele dag blijven zitten en de accu houdt het tot zelfs 20 uur vol bij de hoogste stand. Hierdoor kun je het apparaat echt de hele dag gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over een lege accu. En is de accu toch leeg, dan laadt je hem eenvoudig weer op via de meegeleverde USB-kabel.
 
Let op: vanwege de elektrostimulatie mag de Livia niet gebruikt worden als je ook een pacemaker hebt, zwanger bent of jonger bent dan 16 jaar.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Livia in de categorie Persoonlijke verzorging.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.