Bestel bij BCC de Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20. Slechts € 349.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

De Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20 is zeer geschikt voor alleenstaanden of kleine gezinnen. Deze koelvriescombinatie geeft je voldoende ruimte die je naar eigen inzicht kunt indelen. De legplateaus zijn op verschillende standen te plaatsen, zodat je je ruimte optimaal kunt indelen. Alle losse onderdelen van deze zeer zuinige koelkast zijn gemakkelijk te verwijderen en te reinigen.
Eenvoudig in te delen ruimte
Ben je alleenstaand of heb je een klein gezin? Dan zal deze Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20 je meer dan voldoende opslagruimte bieden, zodat je echt niet elke dag boodschappen hoeft te doen. Het koelgedeelte van deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 152 liter. Bovenaan vind je een vriesgedeelte met twee gescheiden vriesvakken, die je 44 liter netto-inhoud geeft. Dit is meer dan genoeg voor een flinke hoeveelheid vlees, vis of ander diepvriesgoed. De drie deurschappen en legplateaus van hoogwaardig veiligheidsglas zijn gemakkelijk te verwijderen voor een regelmatige schoonmaakbeurt.
Efficiënt koelen en vriezen
De deurschappen en legplateaus kun je op veel verschillende manieren in je koelvriescombinatie plaatsen. De Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20 maakt het mogelijk om de legplateaus om de 4,5 cm te plaatsen, zodat je de koelruimte nog beter kunt indelen op je persoonlijke consumptiepatroon. De extra brede groentelade geeft je veel ruimte voor verse groente en fruit en in je vriesvak kun je de glazen plaat eruit halen als je bijvoorbeeld een grote ijstaart wilt invriezen. Koop gerust je vlees in het groot in. Binnen 24 uur kan de Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20 4 kg vlees volledig invriezen. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen, dan blijven je levensmiddelen nog 22 uur op een veilige temperatuur.
Weinig geluid en erg energiezuinig
Net als alle koelkasten produceert ook de Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20 achtergrondgeluid. Je zult echter moeite moeten doen om hem te horen werken. Met een geluidsniveau van slechts 38 dB mag je deze koelvriescombinatie gerust muisstil noemen. Per jaar verbruikt deze Liebherr ongeveer 176 kWu. Door deze prestatie is de Liebherr koelvriescombinatie CT 2131-20 ingedeeld in energie-efficiëntieklasse A++. De kans is groot dat je het volgende jaar aanmerkelijk kunt besparen op je energierekening.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van Liebherr in de categorie Keuken.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.