Bestel bij BCC de LG 32 inch Full HD TV 32LK6100PLB. Slechts € 319.00 via BCC.nl. Op Black Friday diverse online acties.

webOS 3.5; eenvoudig en leuk
Met de unieke, verbeterde webOS 3.5 Launcher bar duik je in een eindeloze wereld vol premium content van alle populaire entertainmentproviders.
Full HD voor revolutionaire helderheid en kleur
Full HD 1080p heeft een resolutie die de beelddefinitie van HD Tv's verdubbelt en toont verzadigde kleuren en meer details. Daardoor geniet je van uitstekende beeldkwaliteit en een nog prettiger kijkervaring.
Met geluid dat klinkt alsof het live in je woonkamer is
'Virtual Surround Plus' verbetert het geluid en biedt een meeslepende luisterervaring. De geluidsprestaties geven je het gevoel alsof je een concert of opnamestudio bezoekt.
Futuristisch design
Het slanke ontwerp van de Full HD TV van LG biedt een gezonde dosis futuristische flair die perfect bij de uitstekende Full HD-beelden en geavanceerde functies past
Films, muziek en foto's afspelen en bekijken
Via een USB-stick of externe harde schijf kun je video's, foto's en muziek afspelen en bekijken door de stick of schijf eenvoudig aan te sluiten aan de USB-poort.
Audio en video in topkwaliteit
HDMI (high-definition multimedia interface) is een moderne norm voor aansluitingen die het mogelijk maakt om een scala aan audio- en videosignalen te verzenden via één kabel die je Full HD TV van LG met andere apparaten verbindt.

BCC: Low pricing, high service. Dat betekent dat je altijd de beste deal hebt bij BCC. Tijdens Black Friday 2018 en de BTW dagen is er extra korting op bijna alle producten van BCC. Black Friday is op vrijdag 23 november 2018 en Cyber Monday op maandag 26 november 2018. De BTW Actie 2017 liep van donderdag 26 januari 2017 tot en met zondag 29 januari. Profiteer ook buiten de BTW actie van een scherpe prijs van producten in de BCC webshop. BCC heeft de laagste prijsgarantie en past haar prijzen altijd aan op AO, EP, Expert, Media markt, Blokker, Bol.com, Coolblue, Electroworld en Wehkamp. Bij BCC vindt je online het volledige assortiment van LG in de categorie Beeld en geluid.

Klik hier om naar de aanbieding te gaan.